Friday, January 21, 2011

hari ini ada opppss jumaat !!!

hmmmmmm hari nie aku dan AJK AJK block dahlia 1 cempaka sari mengadakan spot check bilik ke bilik selepas solat jumaat tadi. hahaha best gila tangkap org tak pergi sembahyang jumaat ramai juga la yang malas nak pergi aku pon apa lagi macam JAIS la tangkap org org yang tak pergi nie.sampai ada yang merayu rayu dekat aku. tapi aku mmg tak boleh buat apa la sebeb nie arahan dari  RS kot so kena la ikot. nak tak nak kena buat gak. so tadi yang jalan kan tugas macam biasa AKU, PIDOT, ASH, ZULFAKRI(AMIN) , SYAZWAN(APPA), AND ACAP. korang buat kerja terbaik r. hahahah lepas nie kalau aku tertidur takpergi solat jumaat jangan lak korg tangkap aku dah la ye. hahahahahah NICE JOB FRIEND!!

1 comment: